Accreditatie

Hier wordt gewerkt aan kwaliteit

Als patiënt wilt u er zeker van zijn dat uw huisartsenpraktijk u de best mogelijke zorg verleent. Maar hoe weet u nou hoeveel waarde een praktijk hecht aan kwaliteit van praktijkvoering en geleverde zorg? Het antwoord: met de keurmerken NHG-Praktijkaccreditering® en de KNOV-Praktijkaccreditering®.

Wij hebben de NHG-Praktijkaccredidatie. Hoe komt een praktijk aan een keurmerk?

Een door NPA gekeurde praktijk voldoet aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering. Om dit te kunnen vaststellen is de praktijk eerst helemaal doorgelicht. Daarna zijn onderzoeksgegevens op het gebied van organisatie en praktijkvoering, medisch handelen en de mening van patiënten vergeleken met andere praktijken. Op basis van een NPA-rapportage zijn vervolgens verbeteringsplannen opgesteld. Een NPA-accrediteur houdt jaarlijks de vinger aan de pols om na te gaan of de verbeteringen zijn uitgevoerd en of er nog aan de voorwaarden wordt voldaan.

Wij zijn NHG-Praktijk geaccrediteerd.

Uw mening telt!

Als patiënt heeft u invloed op het keurmerk van uw praktijk. Als belangrijk onderdeel van het accrediteringsproces wordt er naar de mening van patiënten  gevraagd. Ook met het keurmerk blijft uw mening van belang. Wij willen ons steeds blijven verbeteren. Heeft u ideeën, opmerkingen of klachten? U kunt uw feedback aan ons doorgeven door het contactenformulier in te vullen. De praktijk neemt uw opmerkingen graag in ontvangst!